Våre tjenester

I takt med den hurtige utviklingen er det viktigere enn noensinne å ha en god strategi og plan for all markedsføring. Det er like viktig å analysere hvor markedet er på vei, hvor kundene befinner seg og hvilke kanaler som er effektive.
Vi bistår alle våre kunder i å kartlegge markedet, samt å utarbeide strategier for lønnsomhet og måloppnåelse.

Våre tjenester

For oss å kjenne deg som kunde, hva dine utfordringer er og i hvilken retning du ønsker å gå. Vi jobber for å tilpasse oss din virksomhet, slik at vi på best mulig måte kan bidra til å oppnå dine mål.

Gjennom Google Ads kan annonsen din bli vist sammen med søkeresultatene når noen søker med ord relatert til et av søkeordene dine. Å velge riktig søkeord, skrive den perfekte annonseteksten og å ha en relevant landingsside er bare noen av ingrediensene inngår i å ha en effektiv PPC-konto. Våre medarbeidere har kunnskapen som trengs for enten å drifte dette, eller sette dere på rett spor, dersom dere vil gjøre mye av jobben selv.

Ønsker du å kjøpe kunder til ditt firma, eller styrke din egen merkevare? med Faebook og Instagram annonser (Meta) har du mulighet til akkurat dette. Ved å sette opp annonser og landesider vil vi kunne hjelpe deg til å senke din kostpris pr kjøpte kunde. Om du ønsker å kjøre annonsene selv og kun trenger råd på veien eller at vi tar oss av alt er opp til deg. Nå er det mulig å benytte seg av en 30 minutter lang veiledninggssmtale uten forpliktlser ved å booke lengre opp på denne siden.  

Hvor mange besøkende har nettstedet? Hvor kommer trafikken fra? Hvor lang tid brukte folk på å se dine produkter eller tjenester?

Selvfølgelig er det flott å vite alle disse tingene, men det virkelige spørsmålet er, hvordan kan du forbedre på disse tallene? Som Google Analytics Sertifisert kan vi hjelpe til med gjennomføringen av Google Analytics eller gi en revisjon av eksisterende oppsett.

Er du lokalt synlig i ditt distrikt? Vi kan hjelpe deg med med å implementere Google Min Bedrift på en måte som fremmer synlighet og strategisk posisjonerer deg i markedet. Vi hjelper deg med å forvalte endringer i tillegg. Derfor blir du også etablert på Google Maps med din bedrift, som er veldig bra for din synlighet. Ofte kan det gi merverdi å komplimentere profilen med nettside som er tilkoblet, i likhet med sosiale medier og andre digitale verktøy.

Gjør deg synlig på nett

Vi har mange års erfaring med Google og digitalmarkedsføring. Vi hjelper når du trenger ny nettside eller vill komme høyere opp på Google søk.

Webdesign

Få en flott nettside som gir en sterk identitet og som dine kunder husker.
Det viktigste er å skille seg ut fra sine konkurrenter.

Digital markedsføring

Vi hjelper deg med digital makredsføring.
Si i fra så hjelper deg vi deg med ritkige løsninger og miks for å få bedre synlighet digitalt.

Søkeordoptimalisering

Med søkeord og synlighet, oppnår du en effektiv markedsføring.
Det viktigste er å jobbe kontinuerlig og strategisk i forhold til en SEO plan.
Vi hjelper deg med dukke opp organisk.

Vi kan markedsføring

De fleste av våre kunder har valgt å bruke en av våre webløsninger basert på hjemmesideformatet WordPress. Dette er fordi WordPress gjør det enkelt å gjøre endringer selv, det er en veldig sikker platform, samt at det ser veldig ryddig og moderne ut. WordPress kan tilpasses nesten alles behov, uansett om du er en liten lokal bedrift, om du driver en landsdekkende virksomhet eller har et internasjonalt konsern.

 

Noen av våre kunder har spesielle behov i forhold til sikkerhet, eller at nettsiden skal integreres mot f. eks et intranett.

I slike tilfeller kan vi kode siden fra bunnen, og derfor tilpasse og skreddersy deres webløsning, helt etter hver enkelts ønske.

 

Brorparten av all trafikk på nett er drevet av de store søkemotorene.
Sosiale medier kan generere verdifull trafikk til nettsiden din, men i all hovedsak er det søkemotorer folk bruker for å finne produkter, tjenester og hjemmesider.

Gode treffresultat i søkemotorer handler om at din hjemmeside fungerer optimalt. Det vil si at søkemotoren først og fremst finner din hjemmeside og deretter rangerer den høyest mulig. For å lykkes med det, må din hjemmeside søkemotoroptimaliseres (SEO) for å oppnå best mulig resultat.

Isbre Media AS har svært god kompetanse innen søkemotoroptimalisering. Vi har ansatte hos oss som er eksperter på området, samt at vi har et samarbeid med noen av verdens fremste innen SEO, som blir benyttet på store prosjekter. Vår største samarbeidspartner på SEO har blant annet hatt ansvar for dette hos Etihad Airways i flere år.

86% av Internett-brukere er på sosiale medier daglig.

Sosiale medier er derfor en enorm mulighet for alle, til å få kontakt med, og engasjere sitt publikum.

Vi utvikler nøye planlagte strategier som er knyttet til din virksomhet, publikum, demografi og næringsliv.
Sosiale medier er en billig og effektiv måte å enten skape kjennskap til din merkevare, eller nettsted.

Dette fungerer godt til å profilere for eksempel et kampanje, et nytt produkt,eller om du bare vil ha flere treff inn på nettsiden.

Isbre Media og Sosiale Medier

Vi har menneskene med rett kompetanse og verktøy for å få inn flere tilhengere til din sosiale krets, og i sin tur få flere kunder til ditt nettsted.

Vi jobber på måten at vi først setter oss i din virksomhet, før vi sammen finner frem til ønsket målgruppe. Deretter retter vi oss målrettet mot disse, i de riktige kanalene.

Muligheten med sosiale medier

Ytterst få norske bedrifter benytter seg effektivt av sitt eksisterende nettverk på nett.
Det gjelder å engasjere sine tilhengere på en måte som gjør at de deler den gode opplevelsen med sitt nettverk, samme konseptet som jungeltelegrafen.

Kontakt oss for å få en uforpliktende vurdering, og hør hvilke markedskanaler vi anbefaler for akkurat din virksomhet.

Ved å henvise salgstelefoner til oss vil dere unngå å bruke tid, samt unngå å måtte betale for tjenester som ikke gir noen verdi.

Ønsker du å bli kontaktet?

Hør med oss hvordan vi kan hjelpe din bedrift - la oss komme med forslag så kan du ta beslutningen.