Vår historie

Kort om vår bakgrunn og historie bak selskapet Isbre Media

Hvordan det hele startet

Vi hadde mye erfaring fra forskjellige deler av mediebyrå virksomhet, webdesign og digital markedsføring. Alle var vi overbevist om at det var mulig å gi kunden både et bedre og billigere produkt ved å effektivisere og automatisere driften. Etter å ha planlagt i rundt et halvt år kom vi i gang i juni 2016. Siden den gang har Isbre Media AS vokst jevnt og trutt, så vi er godt i rute til å nå våre langsiktige mål.

Vi har derfor blitt en totalleverandør av digitale medieløsninger, med fokus på å holde et høyt faglig nivå og å være i front av utviklingen i det digitale markedet. I hovedsak jobber vi for at du lettere skal komme i kontakt med dine potensielle kunder.

Vi ble Gaselle i 2020

Vi er aktør i markedet som står på for våre kunder. Derfor har vi opplevd gleden av å kunne ha en gjevn selskapsvekst over tid. Derfor har vi blitt gaselle i blant annet år 2020 også. Vi forsetter veskten med å utvide flere tjenester og typer samarbeid med våre kunder. Vi har gode planer for hvordan vi samlet, mer og mer blir en foretrukket leverandør i markedet. Innen for webutvikling, digital synlighet gjennom digital makredsføring og rådgivning for små, mellomstore bedrifter og større bedrifter. Det viktig for oss å kjenne deg som kunde, hva dine utfordringer er og i hvilken retning du ønsker å gå. Vi jobber for å tilpasse oss din virksomhet, slik at vi på best mulig måte kan bidra til å oppnå dine mål og ha et gjensidig samarbeid.

Ønsker du å bli kontaktet?

Hør med oss hvordan vi kan hjelpe din bedrift - la oss komme med forslag så kan du ta beslutningen.