LÆR HVORDAN VI KJØRER VÅR DIGITALE MARKEDSFØRING.

 

 –Slik at du også kan gjøre det samme mot faste og nye kunder.

Som kunde av Isbre Media gir vi deg nå et annerledes “kom-i-gang” minikurs der vi viser deg hvordan vi som et Digitalt Markedsføringsbyrå bruker vår egen digitale markedsføring.

 

Her får du i praksis oppleve hva vi gjør for å markedsføre oss i forskjellige annonsekanaler. Det fine for deg som Google kunde av Isbre Media er at vi viser deg hva vi gjør undereis og lærer deg på veien.

På denne måten vil du lære raskt og effektivt ettersom du får oppleve å stå på begge sider av gjerdet!

Om 2 uker deler vi vår egen blueprint på mail!

Viktig: Forsøk å være så oppmerksom som mulig den kommende tiden på annonser fra oss på forskjellige flater (Facebook, Instagram, Youtube mm.)

  • Trinn 1      

Fredag 29/4 får/fikk du en tilbudsmail med opptil 80% rabatt og 2 andre tilbud som du kan benytte deg av gratis ettersom du er Google kunde hos oss.

  • Trinn 2


Vi har nå lagt deg inn i annonsesystemene våres. Det er derfor stor sannsynlighet for at du derfor ser våre annonser den kommende tiden. Hele poenget er at du også skal kunne gjøre det samme og nå tilbake til dine egne kunder og skape mer omsettning.

  • Trinn 3

Etter 2 uker vil vi vise deg hva vi har gjort.

Den siste mailen i kurset inneholder derfor en stor utfyllende blueprint og en ca like stor video om du heller foretrekker å se framfor å lese.

Vi håper igjen at gjennom å være synlige og åpne på hva vi selv gjør, klarer å få deg til å gjøre det samme mot kundene dine.

  • Trinn 4             

Dette mini-kurset er kun 2 uker langt. Neste trinn for oss blir da “vedlikeholds-annonser”. Dette er annonser man sender ut for å holde kundeforholdet varmt og frisk i minnet.

 

Dette er også noe du burde ha en klar forståelse for da det å pleie egne kunder er en av de beste investeringene for de fleste bedrifter da tidligere kunder er gode ambasadører og selgere.  

Gjør som oss i denne opplæringen så får du også gode resultater med dine egne kunder.

 

Vi forklarer også hvordan og hvorfor hele veien videre så dere trenger ikke ha noen kunnskap om dette fra før av.

bilde a daniel og visning av telefonnummeret, bildet etterligner et visittkoert